ALLMÄNNA VILLKOR

Den här hemsidan drivs av HeatPerformance BV. I alla delar av hemsidan kommer ”vi”, ”oss” och ”vår” hänvisa till HeatPerformance BV. Tillgång till och användandet av hemsidan, dess produkter och tjänster sker via hemsidan (kollektivt benämnt som ”Tjänsten”) och lyder under följande villkor. Genom att använda Tjänsten godkänner du alla Användarvillkor, vilka kan uppdateras av oss vid olika tillfällen.

Du köper som en privat individ på vår Hemsida. Vi kan tyvärr inte erbjuda företagsköp genom vår Hemsida. Detta innebär att du inte kan ändra din faktura, lägga till ditt momsnummer till fakturan, även begära återbetalning av moms på våra fakturor.

1.  FÖRETAGETS INFORMATION

HeatPerformance BV
Max Liebermannstraat 1
2202 EG Noordwijk
Nederländerna
Telefon: +31 6 28 97 50 17
Email: info@heatperformance.com
Organisationsnummer: 73859834 (Holländska handelskammaren)
Momsnummer: NL859689311B02

2.  FÖRSÄLJNINGSVILLKOR – VAROR OCH TJÄNSTER

Genom att göra en beställning på HeatPerformance.se, godkänner du följande villkor.

För att kunna göra en beställning måste du vara över 18 år gammal och ha en giltig betalningsmetod. Om oförutsedda problem uppstår eller undermålig kreditinformation om kunden ges efter beställningen accepterats, har vi rätten att avbryta en bekräftad beställning och vi är inte ansvarsslyldiga på något sätt.

När du gör en beställning på vår hemsida, är det ditt ansvar att all information du uppger är sann och korrekt, att du är en berättigad person att nyttja betalningsmetoden som används för att betala för beställningen, samt att det finns nog medel för att betala kostnaden för varorna.

Vissa varor som säljs genom vår hemsida är inte passande för barn under 18 års ålder, var därför god att vara försiktig när du köper varor som present för någon under 18 års ålder.

När du gör en beställning kommer du få ett bekräftelsemejl som innehåller ett kvitto och en bekräftelse av din beställning. Det här mejlet är endast ett intyg och räknas inte som accepterande av din beställning. Ett avtal mellan oss för köpet av varorna är inte giltigt förrän din betalning har godkänts av oss och vi har tagit betalt genom din valda betalmetod.

3.  PRISER OCH TILLGÄNGLIGHET

Där det är möjligt innehåller alla priser moms, dock är fraktkostnaden inte inräknad i detta.

Vi försöker att se till att all information, detaljer, beskrivningar, tillgänglighet och priser på vår hemsida är korrekta, dock kan fel förekomma. Om vi upptäcker ett fel, kommer vi informera dig så fort som möjligt och hitta en lösning tillsammans med dig. Om vi redan har mottagit din betalning, men det krävs att vi återbetalar dig, kommer återbetalningen skickas tillbaka till den betalningsmetod du använt.

4.  BETALNING

När vi mottar din beställning utför vi en vanlig förauktoriseringskontroll av din betalningsmetod för att se till att det finns nog medel för att utföra transaktionen. Varor kommer inte skickas innan förauktoriseringskontrollen har utförts.

Ditt kort kommer debiteras när din beställning har skickats.

Om du betalar med betalkort kommer betalningen reserveras från ditt konto enligt villkoren för ditt kort, tills vi får godkännande eller nekande av betalningen.

På HeatPerformance.se är din betalning säker och helt krypterad med SSL, så du kan känna dig helt säker med din betalning.

5.  LEVERANS

Alla produkter skickas med säkert emballage.

Vi kompenserar varor som skadats under frakten och vi skickar då en ersättningsprodukt om det krävs.

Tiden det tar att skicka varan beror på dess tillgänglighet. Garantier och representationer av leveranstid kan vid tillfällen påverkas av oförutsedda förseningar på grund av postförseningar eller force majeure, vilket vi inte ansvarar för.

6.  RETURPOLICY

Eftersom vi tror på varorna i vår kollektion och vill att du är 100 % nöjd med ditt köp, erbjuder vi dig 30 dagars returrätt för din vara. Det enda kravet efter de obligatoriska 14 dagarna, är att varan inte har använts (inom rimliga gränser) och att förpackningen är intakt. Om detta inte är fallet kan det innebära i varans värdeminskning, vilket du är skyldig till.

Om du returnerar en hel beställning kommer vi återbetala dig hela beloppet, inklusive den ursprungliga fraktkostnaden.

Om du returnerar en eller några produkter efter ditt köp kommer vi inte återbetala den ursprungliga fraktkostnaden.

Var god observera att vi inte kan mottaga returer av personaliserade varor.

För att returnera en vara, var god använd vårt onlinereturformulär och följ instruktionerna som uppges.

7.  ÅNGERRÄTT

Du har en vanlig rätt att ångra och returnera din beställning inom 30 dagar från den dagen du mottog din beställning, oavsett anledning och utan rättfärdigande. Om deadline passerar under en helgdag, lördag, högtid, julafton eller nyårsafton, kommer deadline förlängas till följande arbetsdag.

Undantag till ångerrätten

Det finns ingen ångerrätt för köpta varor som har tillverkats till dina specifikationer eller som har en distinkt personlig touch.

Hur du avbryter ditt köp

Du kan avbryta ditt köp och informera oss att du vill returnera den genom att ge oss ett tydligt meddelande där du uppger att du ångrat dig. Du kan skicka ett brev eller e-post där du informerar oss om din önskan att ångra ditt köp till HeatPerformance.se, Max Liebermannstraat 1, 2202 EG, Noordwijk, Nederländerna, info@heatperformance.com.

Du kan inte avbryta eller ångra genom att vägra mottaga din beställning, utan att även informera oss att du vill avbryta. Du kan även använda det juridiska returformuläret, vilket du kan hitta i slutet av Användarvillkoren, dock är den inte obligatorisk.

Om något är fel med din vara

Om du upptäcker något fel med din vara, var god kontakta oss inom en rimlig tid, så vi kan hitta en snabb och bra lösning för dig. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så fort som möjligt, särskilt om din produkt skadats under leverans.

Om du kontaktar oss inom fem veckor kommer det alltid anses vara en rimlig tidsperiod.

9.  KLAGOMÅL

Vi driver en klagomålshanteringsprocedur som används när vi försöker lösa en tvist eller klagomål när det väl uppkommer: Var god informera oss om du har klagomål eller kommentarer. Om dispyten inte kan lösas kan du vara berättigad att använda Europeiska Kommissionens Tvistlösningsplattform Online here.

10.  LÄNKAR TILL DEN HÄR HEMSIDAN

Du får länka till vår hemsida, förutsatt att du gör det på ett ärligt och lagligt sätt som inte skadar vårt rykte eller att du drar fördel av länkningen, men du får inte skapa en länk på som antyder någon form av association, godkännande eller stöd från vår sida där ingen sådan existerar.

Du får inte skapa en länk från någon hemsida som du inte äger.

Den här hemsidan får inte inramas (framing) av någon annan hemsida. Vi förbehåller oss rätten att dra in länkmedgivande utan förvarning.

11.  AVSTÅENDE

Om du bryter mot dessa villkor och vi inte vidtar några åtgärder är vi berättigade att hävda våra rättigheter och avhjälper oss själva där du har brutit dessa villkor.

12.  TILLGÄNGLIGHET

Tillgång till den här hemsidan tillåts på en temporär basis och vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka eller ändra Tjänsten utan förvarning. Vi kommer därmed inte vara ansvariga av någon anledning till varför Hemsidan inte är tillgänglig vid alla tidpunkter eller perioder. Från då till då kan vi begränsa tillgängligheten till vissa eller alla delar av Hemsidan.

Den här Hemsidan innehåller länkar till andra hemsidor som inte styrs av HeatPerformance BV (“Länkade sidor”). HeatPerformance BV har ingen kontroll över Länkade sidor och tar därmed inte ansvar för dessa eller någon förlust eller skada som kan framkomma om du använder dem. Ditt användande av Länkade sidor faller under den specifika sitens egna användar- och tjänstevillkor.

13.  STYRANDE LAG

Dessa Användarvillkor och alla separata avtal där vi tillhandahåller Tjänsten skall styras av och tolkas i enlighet med Europeisk lagstiftning.