Visar alla 16 resultat


Egenskaper för handskar med värmefunktion

I vår kollektion ingår flera typer av termohandskar. För att hjälpa dig att välja rätt, se egenskaperna per typ här nedan.

MAX TEMPERATUR

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

MAX BATTERILIV

7,5 timmar

8 timmar

6 timmar

8 timmar

9 timmar

8 timmar

8 timmar

7,5 timmar

6 timmar

VÄRMENIVÅER

3

3

3

3

3

3

3

3

3

VERKSAMHET

skidåkning, skoter, cykling

löpning, promenader, cykling, ridning

löpning, mountainbike, golf, vattensporter

skidåkning, cykling, skoter

skidåkning, cykling, skoter

motorsport, motorcykel

fiske, jakt, skidåkning, cykling

skidåkning, cykling

som en underhandskar för alla aktiviteter

EXTREMT KALLT (-15 C °)

ny

ny

TOUCHSCREEN FINGERTIP

ny

ny

ny

ny

OCKSÅ UNDERHANDSKE

ny

ny

ny

ny

ny

ny

ny

ny

12 MÅNADERS GARANTI*

*6 månader på batterierna

uppvärmda handskar touchscreen

Speciell pekskärmsfingertopp

Mycket fin kvalitet: handskarna skyddar dina fingrar från kylan. Men nu: det ringer i telefonen. Ett flertal av våra elvärmda handskar har ett speciellt pekskärmslager på tummen och pekfingret.

Pekskärmsfingertopp: så här fungerar det

I väder och vind

Regnar det? Inga problem, våra uppvärmda handskar är tillverkadse i ett vattentätt tyg, även dragkedjan är vattentät. Dina händer förblir torra och varma!
uppvärmda handskar vattentät

Ofta kall om händerna? Håll dig varm i vinder och unna dig ett par handskar med värmefunktion. Våra unisexmodeller passar både kvinnor och män Vad du än söker så har vi ett par mc-handskar med värmefunktion, cykelhandskar med värmefunktion, arbetshandskar med värmefunktion, handskar med värmefunktion på din scooter, damhandskar med värmefunktion, skidhandskar med värmefunktioneller inomhushandskar med värmefunktion, för alla aktiviteter och väderlekar. Aldrig mer kalla händer på vintern eller kalla höst- och vårdagar.


Så här använder du våra HANDSKAR MED VÄRMEFUNKTION

Våra handskar med batteri är designade för enkel användning. Handsken har bara en enda kontrollknapp. Tryck en gång på knappen för att välja den första värmeinställningen. Det första strecket lyser. Tryck på knappen igen för att ställa in medelvärme. För den högsta värmeinställningen, tryck på knappen igen, alla tre streck tänds nu.

På bara 30 sekunder känner du redan en skön värme sprida sig genom dina fingrar och handryggen. De avancerade värmeelementen är placerade ovanpå handen och varje finger. Dina fingrar är det första stället där du känner kylan, härifrån fortsätter värmen till resten av din hand.

Kontrollelementet i våra uppvärmda strumpor fungerar på samma sätt.


Kan jag greppa allt med handskarna på?

Du kan ta tag i allt som vanligt utan problem. Du kan också använda dina varma handskar i regn eller snö. Värmeledarna sitter inte på insidan, så även om du tar tag i vassa föremål kommer du inte att skada någonting.


Varför finns inte värmeledarna överallt?

Värmeledarna sitter endast på utsidan för att säkerställa att värmen sprids så effektivt som möjligt. När ett batteri måste ladda ett stort värmesystem, tar detta mer ström och batteriet tar slut snabbare. Vi har valt att placera värmeledarna på strategiska platser, så att en kraftfull värme upplevs och batteriet håller i timmar.

TERMOHANDSKAR

Våra handskar har utvecklats i syfte att hålla kylan ute och isolera värmen optimalt. Passformen har utvecklats för att sitta bra om handleden, så att kylan inte har en chans att tränga in. Materialen har valts för sin prestanda när det gäller fukttransport, värmeisolering, flexibilitet och vindtäthet. Vi har en lämplig termohandske för varje situation som ger dig varma fingrar och händer i skidbacken, på cykeln eller under arbetet.

TIP FÖR KALLA HÄNDER OCH FÖTTER

Lider du ofta av iskalla fötter och händer? Undrar du varför? På sidan alltid kalla fötter och alltid kalla händer hittar du allt du behöver veta. Vi har inte bara samlat de allra bästa tipsen för dig, vi har också listat orsakerna till kalla händer. På så sätt kan du bli av med isbitarna i sängen och kalla händer på cykeln en gång för alla.

Så nöjd med dessa handskar med värmefunktion. Jag cyklar 1 mil till skolan varje dag och från och med nu kommer jag aldrig att frysa om händerna igen. Jag har rekommenderat dem till alla mina vänner!

Kari Berg / Customer review

Jag var osäker på storleken och HeatPerformance hjälpte mig snabbt att välja rätt. Superbra kundservice! och handskarna är också supersköna :)

Mats Hagen / Customer review

Jag blir ofta all om händerna när jag rider, vanliga handskar räcker inte tillräckligt bra. Tack Heatperformance för all hjälp och fantastiska handskar! Har nu också köpt de strumporna med värmefunktion, jag kan inte vänta på att prova dem!

Sara Vanbasten / Customer review

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.