Visar alla 17 resultat

-20%
Det ursprungliga priset var: kr2.095,00.Det nuvarande priset är: kr1.676,00.
kr1.795,00
-20%
Det ursprungliga priset var: kr1.795,00.Det nuvarande priset är: kr1.436,00.
kr2.095,00
kr2.795,00
kr2.095,00

Steg för steg: så här fungerar en uppvärmd handske

Har du aldrig använt handskar med värme? Då vill du förmodligen läsa allt om hur det fungerar.

Hur fungerar en uppvärmd handske?

DETTA ÄR VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM VÅRA HANDSKAR

Powered byCusRev
Tomas
Tomas
Verified customerVerified customer
5/5
för 4 månader sedan
Andreas
Andreas
Verified customerVerified customer
4/5

Bra handskar, jag har cyklat med dom i -24 grader. När det är så kallt så är fingertopparna kalla, men inte stelfrusna som de hade varit med vanliga handskar. Handskarna blir varma snabbt. Det kunde ha fått varit mer värme i tummen, mycket av värmen är på handryggen. laddningen som följer med är en amerikanskstickkontakt. Det följer även med en adapter, men det känns lite B med en adapter som glappar lite. I det stora hela är jag riktigt nöjd!

för 4 månader sedan
Mikel Andersson
Mikel Andersson
Verified customerVerified customer
4/5

Varma och sköna. Batteriet kunde få ha längre hållbarhet.

för 5 månader sedan

uppvärmda handskar touchscreen

Speciell pekskärmsfingertopp

Mycket fin kvalitet: handskarna skyddar dina fingrar från kylan. Men nu: det ringer i telefonen. Ett flertal av våra elvärmda handskar har ett speciellt pekskärmslager på tummen och pekfingret.

Pekskärmsfingertopp: så här fungerar det

Vårt produktsortiment

Letar du efter en lösning på dina kalla händer en gång för alla? Unna dig då ett par varma handskar från HeatPerformance®. I vår samling hittar du en lämplig modell för varje aktivitet. Åker du på vintersport, njuter av långa bergsvandringar eller tillbringar mycket tid på en motorcykel, skoter eller cykel? Ett par varma handskar ökar din komfort. Välj till exempel ett par tunna handskar för hemmet, ett par uppvärmda skidhandskar för skidbacken, uppvärmda cykel handskar för mountainbiken eller unna dig ett par uppvärmda arbetshandskar för byggjobbet i kalla förhållanden. De flesta handskar är lämpliga för både kvinnor och män, och vissa modeller anger specifikt vilken målgrupp handskarna är lämpliga för.

Så här använder du våra uppvärmda handskar

Våra handskar med batteri är designade för enkel användning. De är utrustade med ett sinnrikt värmesystem som består av flexibla, tunna karbidledare som drivs av ett kraftfullt uppladdningsbart batteri. Du kan placera batteriet i fickan inuti manschetten, på manschetten finns sedan kontrollknappen.

Detta vridreglage är mycket lätt att använda. Tryck en gång på knappen för att välja den första värmeinställningen. Du kan se detta genom att 3 streck tänds. Tryck på knappen igen för att ställa in medelvärme. Nu tänds 2 streck. Tryck en gång till och handskarna växlar till den lägsta inställningen, vilket ger batterierna längst livslängd. Vill du ta av dig handskarna? Tryck sedan på knappen igen lite längre så släcks lamporna och värmesystemet avaktiveras.

Du kan känna att värmehanskera blir varma på 30 sekunder. Men för riktigt varma händer måste du ha tålamod i 5 till 10 minuter. Värm på högsta värme. Har du varma händer efter 5 till 10 minuter? Byt sedan till en lägre inställning för att hålla händerna varma. På så sätt slipper du obehagligt svettiga händer och ser till att batterierna håller längre.


Kan jag greppa allt med handskarna på?

Värmeledare appliceras över handens baksida och över fingrarnas baksida. Inte på insidan. På så sätt kan du ta tag i allt utan bekymmer. Även om du greppar vassa föremål skadas inte värmeledarna. Du kan också ta tag i våta föremål eller vistas i våta miljöer utan problem. Handskarna ger utmärkt skydd i regn och snö.


Varför finns inte värmeledarna överallt?

Värmeledarna sitter endast på utsidan för att säkerställa att värmen sprids så effektivt som möjligt. När ett batteri måste ladda ett stort värmesystem, tar detta mer ström och batteriet tar slut snabbare. Vi har valt att placera värmeledarna på strategiska platser, så att en kraftfull värme upplevs och batteriet håller i timmar.


TERMOHANDSKAR

Våra handskar har utvecklats i syfte att hålla kylan ute och isolera värmen optimalt. Passformen har utvecklats för att sitta bra om handleden, så att kylan inte har en chans att tränga in. Materialen har valts för sin prestanda när det gäller fukttransport, värmeisolering, flexibilitet och vindtäthet. Vi har en lämplig termohandske för varje situation som ger dig varma fingrar och händer i skidbacken, på cykeln eller under arbetet.


TIP FÖR KALLA HÄNDER OCH FÖTTER

Lider du ofta av iskalla fötter och händer? Undrar du varför? På sidan alltid kalla fötter och alltid kalla händer hittar du allt du behöver veta. Vi har inte bara samlat de allra bästa tipsen för dig, vi har också listat orsakerna till kalla händer. På så sätt kan du bli av med isbitarna i sängen och kalla händer på cykeln en gång för alla.

I väder och vind

Regnar det? Inga problem, våra uppvärmda handskar är tillverkadse i ett vattentätt tyg, även dragkedjan är vattentät. Dina händer förblir torra och varma!
uppvärmda handskar vattentät

Så nöjd med dessa handskar med värmefunktion. Jag cyklar 1 mil till skolan varje dag och från och med nu kommer jag aldrig att frysa om händerna igen. Jag har rekommenderat dem till alla mina vänner!

Kari Berg / Kundernas synpunkter

Jag var osäker på storleken och HeatPerformance hjälpte mig snabbt att välja rätt. Superbra kundservice! och handskarna är också supersköna :)

Mats Hagen / Kundernas synpunkter

Jag blir ofta all om händerna när jag rider, vanliga handskar räcker inte tillräckligt bra. Tack Heatperformance för all hjälp och fantastiska handskar! Har nu också köpt de strumporna med värmefunktion, jag kan inte vänta på att prova dem!

Sara Vanbasten / Kundernas synpunkter

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför