Visar alla 17 resultat


Letar du efter en lösning på dina kalla händer en gång för alla? Då kan du unna dig ett par eluppvärmda handskar. I vår samling hittar du en lämplig modell för varje aktivitet. Välj till exempel ett par tunna handskar för hemmet, ett par uppvärmda skidhandskar för skidbacken, uppvärmda cykel handskar för mountainbiken eller unna dig ett par uppvärmda arbetshandskar för byggjobbet i kalla förhållanden. De flesta handskar är lämpliga för både kvinnor och män, och vissa modeller anger specifikt vilken målgrupp handskarna är lämpliga för.

DETTA ÄR VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM VÅRA HANDSKAR

Powered byCusRev
Marcus C.
Marcus C.
Verified customerVerified customer
5/5

I can feel my fingers again when driving my cycle in the winter.

för 2 månader sedan
Ylva Lundström
Ylva Lundström
Verified customerVerified customer
4/5

Väldigt bra handskar och värmefunktion men lite for klumpiga batterier. Dom kommer i vägen lite för ofta

för 3 månader sedan
Svenne Runmon
Svenne Runmon
Verified customerVerified customer
5/5

Bra pris för ett par kanonbra handskar.

för 5 månader sedan

Så här använder du våra HANDSKAR MED VÄRMEFUNKTION

Våra handskar är utrustade med ett sinnrikt värmesystem som består av flexibla, tunna karbidledare som drivs av ett kraftfullt uppladdningsbart batteri. Du kan placera batteriet i fickan inuti manschetten, på manschetten finns sedan kontrollknappen.

Detta vridreglage är mycket lätt att använda. Ett långt tryck och handskarna är påslagna i det högsta läget. Du kan se detta genom att 3 streck tänds. Tryck kort en gång till så aktiveras den mellersta värmeinställningen. Nu tänds 2 streck. Tryck en gång till och handskarna växlar till den lägsta inställningen, vilket ger batterierna längst livslängd. Vill du ta av dig handskarna? Tryck sedan på knappen igen lite längre så släcks lamporna och värmesystemet avaktiveras.

Du kan känna att handskarna blir varma på 30 sekunder. Men för riktigt varma händer måste du ha tålamod i 5 till 10 minuter. Värm på högsta värme. Har du varma händer efter 5 till 10 minuter? Byt sedan till en lägre inställning för att hålla händerna varma. På så sätt slipper du obehagligt svettiga händer och ser till att batterierna håller längre.


Kan jag greppa allt med handskarna på?

Värmeledare appliceras över handens baksida och över fingrarnas baksida. Inte på insidan. På så sätt kan du ta tag i allt utan bekymmer. Även om du greppar vassa föremål skadas inte värmeledarna. Du kan också ta tag i våta föremål eller vistas i våta miljöer utan problem. Handskarna ger utmärkt skydd i regn och snö.


Varför finns inte värmeledarna överallt?

Värmeledarna sitter endast på utsidan för att säkerställa att värmen sprids så effektivt som möjligt. När ett batteri måste ladda ett stort värmesystem, tar detta mer ström och batteriet tar slut snabbare. Vi har valt att placera värmeledarna på strategiska platser, så att en kraftfull värme upplevs och batteriet håller i timmar.

TERMOHANDSKAR

Våra handskar har utvecklats i syfte att hålla kylan ute och isolera värmen optimalt. Passformen har utvecklats för att sitta bra om handleden, så att kylan inte har en chans att tränga in. Materialen har valts för sin prestanda när det gäller fukttransport, värmeisolering, flexibilitet och vindtäthet. Vi har en lämplig termohandske för varje situation som ger dig varma fingrar och händer i skidbacken, på cykeln eller under arbetet.

TIP FÖR KALLA HÄNDER OCH FÖTTER

Lider du ofta av iskalla fötter och händer? Undrar du varför? Sidan om kalla fötter och händer innehåller allt du behöver veta. Vi har inte bara samlat de allra bästa tipsen för dig, vi har också listat orsakerna till kalla händer. På så sätt kan du bli av med isbitarna i sängen och kalla händer på cykeln en gång för alla.

uppvärmda handskar touchscreen

Speciell pekskärmsfingertopp

Mycket fin kvalitet: handskarna skyddar dina fingrar från kylan. Men nu: det ringer i telefonen. Ett flertal av våra elvärmda handskar har ett speciellt pekskärmslager på tummen och pekfingret.

Pekskärmsfingertopp: så här fungerar det

I väder och vind

Regnar det? Inga problem, våra uppvärmda handskar är tillverkadse i ett vattentätt tyg, även dragkedjan är vattentät. Dina händer förblir torra och varma!
uppvärmda handskar vattentät

Så nöjd med dessa handskar med värmefunktion. Jag cyklar 1 mil till skolan varje dag och från och med nu kommer jag aldrig att frysa om händerna igen. Jag har rekommenderat dem till alla mina vänner!

Kari Berg / Kundernas synpunkter

Jag var osäker på storleken och HeatPerformance hjälpte mig snabbt att välja rätt. Superbra kundservice! och handskarna är också supersköna :)

Mats Hagen / Kundernas synpunkter

Jag blir ofta all om händerna när jag rider, vanliga handskar räcker inte tillräckligt bra. Tack Heatperformance för all hjälp och fantastiska handskar! Har nu också köpt de strumporna med värmefunktion, jag kan inte vänta på att prova dem!

Sara Vanbasten / Kundernas synpunkter

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.