pekskärmshandskar träffar med batteri

Med våra pekskärmshandskar träffar du alltid rätt!

Du är ute på långpromenad och det är kallt, plötsligt ringer din telefon. Du sitter i skidliften och vill ta en selfie med den vackra utsikten i bakgrunden. Du är ute och cyklar på din mountainbike en kall vinterdag och du vill starta en ny spellista. Vad tor du? Du måste ta av dig handskarna som håller dig så behagligt varm. Du tvekar, men som tur är har vi redan löst dina problem: handskarna med pekskärmskänsligt material på fingertoppen. Hur fungerar det? Kommer våra handskar också med pekskärmskänsligt material? Här kan du läsa mer om detta. 

Hur fungerar pekskärmskänsligt material?

Vissa av våra handskar med värmefunktion kommer med enpekskärmskänslig fingertopp. Därför kan använda du en pekskärm utan att ta av dig handskarna. För att ge dig lite inside information så finns det två typer av pekskärmstekniker:

 • Kapacitiv teknik:

Kontrolldelarna på skärmen drivs av elektrisk ström från dina fingrar. Med vanliga handskar är detta alltså inte möjlig. Pekskärmshandskar är försedda med ledande material (t.ex. silver eller koppar) som leder elektisk ström från dina fingrar till kontaktytan. De flesta smarta telefoner hanvänder denna teknik.

 • Resistiv teknik

Dessa smarta telefoner drivs av trycket från dina fingrar. Resistiva skärmar går att använda med vanliga handskar på men det är inte särskilt praktiskt eftersom det är svårt att riktigt känna trycket med hanskarna på.

Med pekskärmshandskar sitter de ledande trådarna vanligtvis bara på pekfingret och tummen. Ju tunnare handsken är, desto bättre passar den och fungerar pekskärmsfunktionen bättre.

Vilka pekskärmshandskar har ni?

Det finns två typer av pekskärmshandskar:

 1. Handskar som speciellt designats för användning med pekskärm
 2. Handskar utformade för att hålla dina kalla händer varma, med tillägg av en pekskärm. 

I allmänhet gäller att en tjockare handske är en varmare handske. Vid -10ºC kan en ofordrad tunn handske inte hålla kylan ute. Vår handske består av minst tre lager, ett foder, en fyllning och ett ytterfoder. Som du förstår blir det svårare att trycka på pekskärmen med en tjock handske.

 

HeatPerformance® ALLROUND cykelhandskar med värmefunktion

kr1.795,00

Cykla på hösten, på vintern, njut av våren utan kalla händer? Då vill du inte ha några klumpiga vantar på dig. Därför har vi tagit fram dessa mångsidiga, flexibla handskar med mycket grepp och tunt batteri. Tryck på knappen och inom 30 sekunder känner du värmen sprida sig runt fingrar och hand, upp till 65 ºC med den högsta inställningen.

 • Tillverkade i en blandning av TPU och neopren; skyddar optimalt mot kyla, vind och fukt.
 • Om du fortfarande vill använda dem i riktigt kallt väder så har du dem under dina vanliga vinterhandskar.
 • Också mycket praktiskt: ​​toppen av tummen och pekfingret har ett ledande pekskärmstyg, så du kan enkelt använda din telefon med handskarna på!

Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Artikelnr: HSHP-INDOOR Kategori: Etiketter: , , ,
Läs mer

Våra handskar har i första hand utvecklats för att hålla dig varm, men eftersom vi också använder elektrisk värmeledning kan vi utveckla tunna handskar med vilka inte bara pekskärmsfingertoppen fungerar bra utan också håller dina händer varma vid kallare temperaturer. Våra HeatPerformance® INDOOR handskar är verkligen något för dig när det är viktigt att du kan hantera din telefon när du cyklar, springer eller spelar golf utan att behöva ta av dig handskarna.

HeatPerformance® CLASSIC skidhandskar med värmefunktion

kr1.795,00

Maximalt skydd mot kyla i kombination med kvalitet och hållbarhet: Med dessa HeatPerformance® CLASSIC handskar med värmefunktin håller du dig varm på kallaste dagarna.

Dessa elvärmda skidhandskar är tillverkade i en blandning av högkvalitativa material, inklusive PU-läder med isolerande och vattentäta egenskaper. Kylan förblir stannar garanterat ute. Värmeledarna ger en behaglig värme runt dina fingrar och ovanpå handen.

 • Med ett knapptryck kan du känna värmen sprida sig över din hand och fingrar inom 30 sekunder.
 • Tack vare det sammetsmjuka fodret känns handskarna mjuka och bekväma.
 • Även lämpade för personer med dålig blodcirkulation, artrit, stela muskler/leder eller Raynauds sjukdom.

Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Artikelnr: HSHP-CLASSIC Kategori: Etiketter: , ,
Läs mer

Om du letar efter något extremt och åker skidor, snowboard eller tar en promenad i skogen mitt på vintern kan du inte ställa lika höga krav på pekskärmsfunktionen och rekommenderar vi …. Denna handske är något tjockare och därför mycket varmare. Ledande pekskärmstyg sitter på tummen och pekfingret, men förvänta dig inte att skriva långa appmeddelande med detta. Att svara i telefonen och ta ett foto går dock utmärkt och oftast det viktigaste på vägen.

HeatPerformance® THIN underhandskar med värmefunktion

Det ursprungliga priset var: kr1.795,00.Det nuvarande priset är: kr1.436,00.

Mångsidiga HeatPerformance® underhandskar i ett komfortabelt mjukt och smidigt material.

 • Använd dessa underhandskar med värmefunktion under dina vanliga skid- eller mc-handskar.
 • Inte tillräckligt kallt ute för tjocka vadderade handskar? Använd dem som en vanlig tunn handske.
 • Kan även användas inomhus till exempel av personer med Raynauds sjukdom.
 • Det tunna tyget gör det möjligt för dina fingrar att röra sig lätt och begränsar dig inte.

Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Artikelnr: HSHP-THIN Kategori: Etiketter: , , ,
Läs mer

Om du väljer ett par handskar speciellt för optimal pekskärmsanvändning är ett bra grepp också praktiskt. Med en slät handske glider telefonen lätt ur dina händer och därför har våra HeatPerformance® handskar ett fint silikonskikt på insidan.

Vill du veta mer om egenskaperna hos våra handskar? Här kan du läsa mer.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.