Visar alla 2 resultat

-19%
Det ursprungliga priset var: kr1.550,00.Det nuvarande priset är: kr1.250,00.

Egenskaper hos våra innersulor med värmefunktion

I vår kollektion finner du två typer av värmesulor. För att hjälpa dig att välja rätt, se egenskaperna per typ här nedan.

MAXIMAL TEMPERATUR

55 C°

55 C°

BATTERI-LIV

3,5 - 8 timmar

3,5 - 8 timmar

VÄRMENIVÅER

3

3

EXTREMT KALLT (-15 C °)

TJOCKAN I INNERSULOR

1,8 cm

1,2 cm

BATTERI BEHANDLAT I SULOR

MED FJÄRRKONTROLL

12 MÅNADERS GARANTI

Reglera värmen med din telefon

Gillar du smarta prylar? Ladda ner vår HeatPerformance®-app och använd telefonen för att ställa in värmen för dina fötter. Hur kallt är det!

Mer information

Supertunn sula

Våra värmande HeatPerformance® PRO innersula passar inte bara i dina pjäxor och vinterstövlar. Du kan också använda dem i dina sneakers eller vanliga skor. Vid tårna är sulan bara 0,5 cm tjock, vid hälen 1,2 cm och vid vristen 1,5 cm. Batteriet sitter smart doldt i sulan.

Kalla fötter är en förgången tid med våra värmande innersulor. Använd dem för alla aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Vare sig du åker skidor, vandrar, cyklar, åker mc eller måste sitta stilla länge i bilen eller framför datorn. Med ett knapptryck på fjärrkontrollen har du varma fötter på nolltid.

Så här använder du våra värmande innerSULOR

Våra tunna innersulor är superlätta att använda. Klipp dem till rätt storlek vid tårna så att de passar perfekt i din sko. För detta kan du använda din befintliga skosula som du lägger ovanpå för att exakt se i vilken storlek du ska klippa innersulan.

Innersulorna är tunna och flexibla och passar i alla vanliga skor, pjäxor, kängor eller mc-stövlar. Det mjuka EVA-materialet är stötdämpande och sulan har en ergonomisk form som ger ett behagligt stöd i hålfoten.

Använd fjärrkontrollen för att ställa in värmen i tre lägen. Rätt temperatur för varje situation.

Till skillnad från många andra uppvärmda innersulor sitter batteriet dolt i sulan och finns det inga trådar som går ur din sko eller ett batteri som hamnar på vristen.

Går det att LÖPTRÄNA MED INNERSULOR?

Våra värmesulor är bekvämt flexibla och därför även lämpade för dina löparskor. Sulorna är synnerligen trycktåliga, så du behöver inte oroa dig för de krafter som utövas på sulan under träningen. Våra HeatPerformance® PRO innersulor är de bästa värmande innersulorna i sin klass, dessa tunna sulor passar bäst i din löparsko.

PASSAR innerSULAN I ALLA MINA SKOR?

CLASSIC-varianten passar perfekt i den något bredare skon, till exempel i ett par vinterkängor eller pjäxor. Vill du använda dina värmesulor i dina vanliga skor, vandrarkängor eller sneakers? Då rekommenderar vi våra PRO-sulor. Dessa sulor är 1,2 cm tjocka vid vristen, 1,2 cm vid hälen och 0,5 cm vid tårna.

Köpte innersulorna för mina skidkängor och mina fötter förblir varma. De blir inte heller för varma, det beror också på de tjocka strumporna jag fortfarande har på mig. Oavsett, inga kalla fötter mer i skidbacken.

Emelie Edberg / Customer review

Jag köpte PRO-sulorna med värmefunktion och de passar i mina vinterstövlar så låt snön falla! Fjärrkontrollen är lätt att använda, supernöjd med mina värmesulor!

Joran Magnusson / Customer review

Med tanke på att det sitter ett batteri inuti är sulorna förvånansvärt flexibla. Nu vill jag inte vara utan. Leveransen var också snabb, jag fick min beställning inom en dag. Bra kundservice!

Bengt Solheim / Customer review

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför