Visar alla 4 resultat

kr1.395,00kr1.795,00
kr1.195,00kr1.595,00
kr1.095,00kr1.495,00
NY
kr1.095,00kr1.495,00

Egenskaper för våra strumpor med värmefunktion

Osäker på vilken uppvärmd strumpa du ska välja? Vi hjälper dig gärna att komma igång med hjälp av diagrammet nedan. Något du undrar över? Du kan alltid skicka ett e-postmeddelande till oss, vi finns här för dig!

Elektrisch verwarmde sokken met afstandsbediening HeatPerformance® PRO Ta bortVerwarmde skisokken HeatPerformance® POWER Ta bortDunne verwarmde sokken HeatPerformance® THIN Ta bortDunne verwarmde sokken HeatPerformance® ULTRA THIN Ta bort
NamnElektrisch verwarmde sokken met afstandsbediening HeatPerformance® PRO Ta bortVerwarmde skisokken HeatPerformance® POWER Ta bortDunne verwarmde sokken HeatPerformance® THIN Ta bortDunne verwarmde sokken HeatPerformance® ULTRA THIN Ta bort
Bildverwarmde sokkenVerwarmde skisokken - HeatPerformanceDunne verwarmde sokken - HeatPerformanceverwarmde sokken ultra dun
Granskning
Priskr1.395,00kr1.795,00kr1.195,00kr1.595,00kr1.095,00kr1.495,00kr1.095,00kr1.495,00
Antal värmeinställningar3333
Batteritid i den lägsta inställningen10 uur10 uur8 uur6 uur
AktiviteterJagen, Motorrijden, Scooter, WintersportMotorrijden, Scooter, WintersportBinnenshuis, Buitenwerkzaamheden, Fietsen, Golfen, Hardlopen, Mountainbiken, Paardrijden, Vissen, WandelenFietsen, Golfen, Hardlopen, Mountainbiken, Wandelen
TjocklekDikDikMedium (dikte sportsok)Dun (normale sok)
Garanti12 maanden12 maanden12 maanden12 maanden
MaterialCoolmax, Elasthaan, SpandexElasthaan, Micro-poly, NylonBamboe vezel, Elasthaan, SpandexBamboe vezel, Elasthaan, Spandex
VarumärkeHeatPerformance®HeatPerformance®HeatPerformance®HeatPerformance®
Även underglove
Fingertoppar med pekskärm
Batteriets kapacitetIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAhIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAhIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAhIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAh
Värmeklassificering (1 till 10)91087
Vattentålighet (1 till 10)
Lägg till i korgen

Välj alternativ

Välj alternativ

Välj alternativ

Välj alternativ

*6 månader på batterier

DETTA ÄR VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM VÅRA STRUMPOR

Powered byCusRev
Anonym
Anonym
Verified customerVerified customer
5/5
för 5 månader sedan
Nils
Nils
Verified customerVerified customer
5/5
för 6 månader sedan
Peter F.
Peter F.
Verified customerVerified customer
5/5

Värmer tårna bra, bättre än värmesulor som jag tidigare använt.

för 8 månader sedan

DEN OÖVERTRÄFFADE PRESTANDAN HOS HEATPERFORMANCE©-STRUMPOR

Mjuka, fuktdrivande material med andasfunktion i kombination med ett kraftfullt 7,4 V- 2600 mAh batteri resulterar i en elvärmd strumpa med enastående prestanda.

Mer information

SÄG FARVÄLTILL KALLA FÖTTER

Våra elvärmda strumpor kommer med olika materilsammanställningar för optimala värmande egenskaper. Våra PRO-strumpor är till exempel tillverkade av det revolutionerande CoolMax-materialet, för optimal andningsförmåga och fuktgenomsläpplighet.
uppvärmda strumpor för vandringskängor

Ofta kall om fötterna? Upplev en vinter med varma fötter i ett par strumpor med värmefunktion. Våra unisexmodeller passar kvinnor och män Strumporna kommer i olika tjocklekar för att passa i alla typer av skor eller stövlar. Varje typ av strumpa har också en optimal materialsammanställning för att hålla kylan ute och värmen inne.

FÖR VARJE AKTIVITET EN PASSANDE STRUMPA

Oavsett om du ska åka skidor, cykla, rida, köra mc, eller gå långa promenader. För varje aktivitet finns en passande strumpa; oavsett om det gäller skidstrumpor med värmefunktion, cykelstrumpor med värmefunktion ellermc-strumpor med värmefunktion. Säg farväl till kalla fötter och njut av dina avkopplande aktiviteter utomhus.


Så här använder du ett par elvärmda strumpor

Våra strumpor är designade för att vara lätta att använda. På ena sidan av strumpan finns en batterificka som kan stängas. Anslut batteriet till nätsladden och håll knappen intryckt tills den tänds. Nu är det maximala värmeläget på. Tryck på knappen igen för mittenpositionen och slutligen på knappen igen för den lägsta positionen.

Inom 30 sekunder känner du en skön värme om dina tår. Tårna är ofta den första punkten där kyla upplevs, och när tårna är varma sprider sig värmen naturligt till resten av foten.

Våra HeatPerformance® PRO-strumpor har en fjärrkontroll. Praktiskt i skidbacken eller under en långpromena för att slippa rulla upp byxbent för att reglera temperaturen i dina strumpor.


vem behöver strumpor med värmefunktion?

Uppvärmda strumpor är en bra lösning för alla som lätt blir kall om fötterna. Inomhus, utomhus eller för att slippa kalla fötter i sängen.

Använd strumporna under alla sportaktiviteter: skidåkning, vandring, camping, snowboarding, jakt, fiske, cykling, skridskoåkning, på din mc, ridhäst osv. Strumporna är så elastiska att de inte hindrar dig från att röra dig.

För personer med Raynauds syndrom eller dålig blodcirkulation. Värmesystemet förbättrar blodcirkulationen och håller dina tår varma.

Strumporna är också idealiska för personer som arbetar i kalla miljöer.


Varför finns inte värmeledarna överallt?

Värmeledarna sitter enbart runt tårna för att säkerställa en effektiv värmespridning. När ett batteri måste ladda ett stort värmesystem, tar detta mer ström och batteriet tar slut snabbare. Vi har valt att placera värmeledarna på strategiska platser, så att en kraftfull värme upplevs och batteriet håller i timmar.

TERMOSTRUMPOR

När vi utvecklade våra strumpor var den värmande funktionen vår främsta prioritet. Strumporna skulle inte bara avge en kraftfull värme, utan också kunna hålla kylan ute för att bibehålla värmen på insidan. Materialen väljs för sina fukttransporterande, isolerande, vattentäta eller vindtäta egenskaper. Varje termostrumpa är tillverkad i en specifik blandning av material för optimala prestanda, vi har till exempel använt CoolMax, bomull, polyester, elastan och nylon.

Varje dag kör jag med min skoter, nu när vädret blir kallare räcker inte ett par tjockare par strumpor längre.
Varje dag kör jag skoter men nu när vädret blir allt kallare, räcker inte ett par tjocka strumpor längre.

Petra Driessen / Kundernas synpunkter

Jag hade köpt ett par elvärmda strumpor tidigare men de var faktiskt lite för tjocka för mina gympadojjor. Men era tunna strumpor passar alla mina vanliga skor!

Farah Gonesh / Kundernas synpunkter

Superbra kundservice, jag fick jättebra råd när jag tvekade mellan uppvärmda innersulor och strumpor med värmefunktion. Till slut visade det sig att ett par strumpor passade bäst i min situation och så passade jag på att beställa ett par extra batterier, så jag kan försäkra mig om att ha varma fötter varje dag :)

Suzan Buckinx / Kundernas synpunkter

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför