Visar alla 4 resultat

kr1.095,00kr1.495,00
kr1.050,00kr1.450,00
NY
kr1.050,00kr1.450,00

Egenskaper för våra strumpor med värmefunktion

I vår kollektion hittar du olika typer av termostrumpor. För att hjälpa dig att välja rätt, se egenskaperna per typ här nedan. 


MAXIMAL TEMPERATUR

70 C°

75 C°

65 C°

65 C°

MAX BATTERILIV

8 timmar

8 timmar

7 timmar

6 timmar

VÄRMENIVÅER

3

3

3

3

NÄR MAN SKA BÄRA

kan användas som skidstrumpa och i den något bredare skon

när du behöver maximal värme

för dina vandringskängor eller vinterkängor

i vanliga skor eller t.ex. cykelskor

TJOCKET I TYGET

tjocklek på tjocka skidstrumpor

tjocklek på skidstrumpor

tjocklek på tennisstrumpor

tjocklek på normala strumpor

MATERIAL

Coolmax, elastan, spandex

akryl, nylon, elastan

bomull, akryl, nylon, elastan

bomull, akryl, nylon, elastan

PASSA

hög strumpa

hög strumpa

låg strumpa

låg strumpa

FJÄRRKONTROLL

X

X

X

12 MÅNADERS GARANTI*

*6 månader på batterier

DE BÄSTA TERMOSTRUMPORNA

Mjuka, fuktdrivande material med andasfunktion i kombination med ett kraftfullt 7,4 V- 2600 mAh batteri resulterar i en elvärmd strumpa med enastående prestanda.

Mer information

SÄG FARVÄLTILL KALLA FÖTTER

Våra elvärmda strumpor kommer med olika materilsammanställningar för optimala värmande egenskaper. Våra strumpor i PRO-utförandet är tillverkade i det revolutionernade CoolMax-materialet för maximal andasfunktion och fuktdrivande egenskaper.
uppvärmda strumpor för vandringskängor

Ofta kall om fötterna? Upplev en vinter med varma fötter i ett par strumpor med värmefunktion. Våra unisexmodeller passar kvinnor och män Strumporna kommer i olika tjocklekar för att passa i alla typer av skor eller stövlar. Varje typ av strumpa har också en optimal materialsammanställning för att hålla kylan ute och värmen inne.

FÖR VARJE AKTIVITET EN PASSANDE STRUMPA

Oavsett om du ska åka skidor, cykla, rida, köra mc, eller gå långa promenader. För varje aktivitet finns en passande strumpa; oavsett om det gäller skidstrumpor med värmefunktion, cykelstrumpor med värmefunktion eller mc-strumpor med värmefunktion. Säg farväl till kalla fötter och njut fullt ut av alla utomhusaktiviteter.


Så här använder du ett par elvärmda strumpor

Våra strumpor är designade för att vara lätta att använda. På ena sidan av strumpan finns en batterificka som kan stängas. Anslut batteriet till nätsladden och håll knappen intryckt tills den tänds. Nu är det maximala värmeläget på. Tryck på knappen igen för medelvärme eller en gång till för det lägsta värmeläget.

Inom 30 sekunder känner du en skön värme om dina tår. Tårna är ofta den första punkten där kylan upplevs, när tårna värms sprids värmen automatiskt till resten av foten.

Våra HeatPerformance® PRO-strumpor kommer med en fjärrkontroll. Praktiskt i skidbacken eller under en långpromena för att slippa rulla upp byxbent för att reglera temperaturen i dina strumpor.


vem behöver strumpor med värmefunktion?

Uppvärmda strumpor är en bra lösning för alla som lätt blir kall om fötterna. Inomhus, utomhus eller för att slippa kalla fötter i sängen.

Använd strumporna under alla sportaktiviteter: skidåkning, vandring, camping, snowboarding, jakt, fiske, cykling, skridskoåkning, på din mc, ridhäst osv. Strumporna är så elastiska att de inte hindrar dig i någon rörelse.

För personer med Raynauds syndrom eller dålig blodcirkulation. Värmesystemet förbättrar blodcirkulationen och håller dina tår varma.

Strumporna är också idealiska när man utför ett arbete i kalla miljöer.


Varför finns inte värmeledarna överallt?

Värmeledarna sitter enbart runt tårna för att säkerställa en effektiv värmespridning. När ett batteri måste ladda ett stort värmesystem, tar detta mer ström och batteriet tar slut snabbare. Vi har valt att placera värmeledarna på strategiska platser, så att en kraftfull värme upplevs och batteriet håller i timmar.

TERMOSTRUMPOR

När vi utvecklade våra strumpor var den värmande funktionen vår främsta prioritet. Strumporna skulle inte bara avge en kraftfull värme, utan också kunna hålla kylan ute för att bibehålla värmen på insidan. De slutliga materialen har valts för deras fukttransporterande, isolerande, vattentäta eller vindtäta egenskaper. Varje termostrumpa är tillverkad i en specifik blandning av material för optimala prestanda, vi har till exempel använt CoolMax, bomull, polyester, elastan och nylon.

Varje dag kör jag med min skoter, nu när vädret blir kallare räcker inte ett par tjockare par strumpor längre.Varje dag kör jag skoter men nu när vädret blir allt kallare, räcker inte ett par tjocka strumpor längre.

Heidi Petrovic / Kundernas synpunkter

Jag hade köpt ett par elvärmda strumpor tidigare men de var faktiskt lite för tjocka för mina gympadojjor. Men era tunna strumpor passar alla mina vanliga skor!

Sten Svensson / Kundernas synpunkter

Superbra kundservice, jag fick jättebra råd när jag tvekade mellan uppvärmda innersulor och strumpor med värmefunktion. Till slut visade det sig att ett par strumpor passade bäst i min situation och så passade jag på att beställa ett par extra batterier, så jag kan försäkra mig om att ha varma fötter varje dag :)

Britta Petterson / Kundernas synpunkter

Select a Pickup Point

HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.