HeatPerformance® POWER skidstrumpor med värmefunktion

kr1.195,00kr1.595,00

Dessa kraftfulla HeatPerformance® POWER skidåkningsstrupmor med värmefuktion i tuff design är både hållbara och mjuka och håller dina fötter varma under de mest extrema omständigheterna.

  • Den här strumpan är speciellt utvecklad med ett 5,5 V värmesystem. Extra värme som snabbt värmer upp tårna. Väl uppvärmda kan du ställa in medel eller låg värmeinställning för att hålla dina fötter varma så länge som möjligt.
  • De två 7,4 V – 2600 mAh litiumbatterierna laddas på 4 timmar med den dubbla laddaren och ger 3,5 till 10 timmars varma fötter.
  • Det hållbara värmesystemet har utvecklats speciellt för fritidsfolk som gillar att vara ute i väder och vind, t.ex.: vintersportentusiaster, mcförare, vandrare, cyklister, scooterförare, mountainbikecyklister och vattensportentusiaster.
  • Passar i dina vanliga skor, sneakers, stövlar och skidskor. Om du har breda fötter eller hög vrist passar dessa strumpor inte i dina vanliga skor och det är bättre att välja ett par HeatPerformance® THIN strumpor med värmefunktion.

Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
Uppvärmda skidstrumpor - HeatPerformance®
HeatPerformance® POWER skidstrumpor med värmefunktion
kr1.195,00kr1.595,00 Select options
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.