Vilka är de bästa uppvärmda handskarna?

Vi får ofta den här frågan. Det bästa svaret på det är att det är olika för alla. Vilka som är de bästa värmehandskarna för dig beror främst på vilken aktivitet du ska använda dem till. Åker du skidor eller mountainbike, är de för inomhusbruk eller för sysslor runt huset? För varje aktivitet har vi en passande värmehandske i vårt sortiment. Vi kan dock svara på frågan om vilken handske som ger mest värme.

Dessa handskar ger den bästa värmen

De varmaste värmehandskarna i vårt sortiment är XTREME dubbelvärmande värmehandskar. Varför är de det? Dessa handskar har nämligen värmeledare som inte bara löper över handryggen utan även över handflatan. På 2 sidor är dina händer underbart varma och hålls varma. Den här handsken är det bästa valet för den verkliga kallvädersentusiasten. När fingrarna bara inte vill bli varma och redan förvandlas till isklumpar så fort du går ut.

…Endast våra Xtreme-handskar är uppvärmda på båda sidor….

Du kan också använda XTREME-handskarna för flera olika typer av aktiviteter. Till exempel för varma händer på cykeln eller när du går ut med hunden. Eller under en lång strand- eller skogspromenad. De är också lämpliga som skidhandskar vid vintersport. Med vår XTREME-modell får du en mångsidig handske.

De bästa uppvärmda handskarna förutom en termometer
Handskar med dubbel uppvärmning

Varför är HeatPerformance® EXTREME-modellen vår varmaste uppvärmda handske?

Endast våra HeatPerformance® EXTREME-handskar är utrustade med ett dubbelt värmesystem. Den här handsken har alltså inte bara en utan två värmezoner. Värmeledarna löper inte bara över handryggen och baksidan av varje finger, utan även över insidan av handflatan och på undersidan av varje finger. Nu kommer du att tänka, då kommer dessa handskar också att ta slut snabbare. Detta är delvis sant eftersom ju mer värme handskarna måste avge, desto mer energi krävs från batteriet. För att även säkerställa en lång värmeavgivningstid levereras dessa handskar med ett kraftfullt 3000 mAh-batteri som standard. Naturligtvis är det alltid möjligt att köpa en extra uppsättning batterier för resan.

  • Dubbelt värmesystem
  • Kraftfulla 3000 mAh-batterier
  • Optimala isolerande egenskaper
  • Slitstarkt getskinnsläder för optimal värmehållning

Dessutom har handskarna smidigt och slitstarkt getskinnsläder på insidan. Läder har också den egenskapen att det håller värmen bra och stänger ute vind och fukt.

Handskarna har dessutom ett extra isolerande lager och en impregnerad softshell. Kort sagt, den här handsken levererar topprestanda och håller händerna varma med långvarig, bekväm komfort.

Naturligtvis har dessa handskar andra positiva egenskaper. Exempelvis är pekfingrarna och tummen utrustade med pekskärmsfingertoppar. Värmezonerna kan användas oberoende av varandra och handsken har 3 värmeinställningar. Använd den högsta inställningen för att värma upp händerna och växla sedan till den mellersta eller lägsta inställningen så att händerna inte blir obehagligt varma.

Fingertoppskänsla med pekskärmsguider

Både tummen och pekfingret är utrustade med pekskärmsguider vid fingertoppen. Ta ett telefonsamtal? Dina handskar kan sitta kvar ordentligt.

Har du några tvivel? Använd vår jämförelsetabell

Osäker på vilka handskar som är bäst för dig? Du kan enkelt lägga till de handskar du är osäker på i en jämförelsetabell. I en översikt ser du sedan information om heatklass, heatlängd, vilken aktivitet du kan använda handskarna till osv. I produktbeskrivningen för varje handske hittar du knappen “Lägg till i jämförelsetabell”.

Kommer du inte dit och är osäker på vilka uppvärmda handskar som är bäst för dig? Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss, vi är redo att svara på alla dina frågor.

Kolla in våra nya uppvärmda handskar med dubbel värme:

Uppvärmda handskar HeatPerformance® XTREME | dubbel uppvärmning

kr2.295,00

Denna HeatPerformance® XTREME-modell är de varmaste handskarna i vårt sortiment. Dessa högkvalitativa värmehandskar ger oslagbar värme tack vare den stora ytan med värmezoner. Hela handsken är uppvärmd.

  • Utrustad med dubbla värmezoner: värmeledarna är placerade både på ovansidan och undersidan av handen. Så den värmer hela handen, hur trevligt är inte det!
  • Värmezonerna kan drivas oberoende av varandra.
  • Högkvalitativa material: smidigt läder och slitstark sofshell.

Så du vill aldrig mer drabbas av kalla händer? Och vill du verkligen kunna njuta av alla dina utomhusaktiviteter på ett bekvämt sätt? Då är dessa kraftfulla handskar med dubbel värme ett bra val.


Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Artikelnr: HSHP-XTREME Kategori: Etiketter: , , ,
Läs mer

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.