Aldrig kalla fötter på skidorna igen!

Ser du också fram emot nästa vintersportsemester? Långa dagar i det fria, skidåkning under kristallklar himmel och i slutet av dagen, trött men nöjd, njuta av ett varmt glöggvin eller en välförtjänt ostfondue? Vi är med er hela vägen, vilken fantastisk utsikt!

Men… vintersporter kan också vara kalla ibland. Till och med i februari och särskilt högt uppe på berget kan tårna spontant förvandlas till isklumpar. Du åker hellre direkt till den första baren för att få ut fötterna ur skorna, vad som helst för att bli av med den där otäcka känslan av kyla. Om detta låter bekant för dig är det dags att investera i ett par riktigt uppvärmda skidstrumpor. Vet du hur de fungerar? Läs då vidare så kommer du att vara på hugget på en minut.

Slå på värmen!

Våra strumpor är utrustade med ett genialt värmesystem som består av mycket tunna flexibla kolledare som löper runt tårna. Dessa ledare styrs av ett batteri och med ett knapptryck kan du ställa in din Ledarna drivs av ett batteri och med en knapptryckning kan du ställa in strumpan på tre värmenivåer. Inom 30 sekunder kan du känna värmen rinna genom strumpan och inom några minuter är tårna behagligt varma. Och från och med det blir även resten av dina fötter behagligt varma.

Fjärrkontroll

Med eller utan fjärrkontroll? Valet är ditt! Strumpan är enkel att använda med en tryckknapp som sitter på toppen av strumpan. Du måste dra upp byxbenet för att nå knappen. Vill du inte ha en kort stund av kyla? Eller planerar du att bära strumporna under tajta byxor? Då är fjärrstyrda strumpor ett bra val för dig. Se nedan:

Eluppvärmda strumpor med fjärrkontroll HeatPerformance® PRO

kr1.395,00kr1.795,00

Hög kvalitativa Heatperformance® PRO eluppvärmda strumpor med fjärrkontroll. Dessa starka och mjuka strumpor håller dina fötter varma även under de mest extrema förhållanden.

  • Det hållbara värmesystemet har utvecklats speciellt för friluftsentusiaster som gillar att vara ute i väder och vind: vintersportentusiaster, mc-cyklister, vandrare, cyklister, mountainbikecyklister och vattensportentusiaster.
  • Med den lättanvända fjärrkontrollen behöver du inte längre rulla ihop byxbenen för att ställa in strumporna.
  • Ger upp till hela 75º C värme med den högsta inställningen.
  • Passar i dina vanliga skor, löparskor, stövlar och skidskor.
  • Om du har breda fötter eller hög vrist passar dessa strumpor inte i dina vanliga skor och det är bättre att välja ett par HeatPerformance THIN.

Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Läs mer

HeatPerformance® POWER skidstrumpor med värmefunktion

kr1.195,00kr1.595,00

Dessa kraftfulla HeatPerformance® POWER skidåkningsstrupmor med värmefuktion i tuff design är både hållbara och mjuka och håller dina fötter varma under de mest extrema omständigheterna.

  • Den här strumpan är speciellt utvecklad med ett 5,5 V värmesystem. Extra värme som snabbt värmer upp tårna. Väl uppvärmda kan du ställa in medel eller låg värmeinställning för att hålla dina fötter varma så länge som möjligt.
  • De två 7,4 V – 2600 mAh litiumbatterierna laddas på 4 timmar med den dubbla laddaren och ger 3,5 till 10 timmars varma fötter.
  • Det hållbara värmesystemet har utvecklats speciellt för fritidsfolk som gillar att vara ute i väder och vind, t.ex.: vintersportentusiaster, mcförare, vandrare, cyklister, scooterförare, mountainbikecyklister och vattensportentusiaster.
  • Passar i dina vanliga skor, sneakers, stövlar och skidskor. Om du har breda fötter eller hög vrist passar dessa strumpor inte i dina vanliga skor och det är bättre att välja ett par HeatPerformance® THIN strumpor med värmefunktion.

Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Läs mer

Batterier

Värmesystemet drivs av ett kraftfullt batteri på 7,4 V – 2600 mAh. I varje strumpa finns en ficka för detta batteri, som är placerad längst upp i strumpan.

Uppvärmda skidstrumpor med batteri

De sokken worden geleverd met een dubbele oplader, in 4 uur tijd laad je je batterijen weer volledig vol. Hoe lang je ermee kunt doen hangt af van de omgevingstemperatuur en de stand waarin je de sokken zet. In extreem koude omstandigheden en op de hoogste stand kun je 3,5 uur genieten van warme voeten. Hoe lekker is dat! In de meest spaarzame stand houden de sokken je tenen tot wel 10 uur warm. Wil je niet misgrijpen? Neem dan een extra setje batterijen mee naar de piste, omwisselen is in een mum van tijd gebeurd. Onze batterijen zijn verkrijgbaar in 2600 mAh, 3000 mAh en 5200 mAh. Hoe meer mAh hoe langer je met de batterijen kunt doen. 

Ook heel fijn, hoe ver de temperatuur onder 0 ook gedaald is, de batterijen zullen je niet teleurstellen want ze zijn anti vries. 

Handla våra uppvärmda strumpor

 

Ps. Heb jij ook snel last van koude handen op de piste? Check dan onze beste verwarmde skihandschoenen, ontdek hun kenmerken en bekijk welke handschoen het beste bij jouw wensen past. 

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.