Från och med nu kommer du att jaga med varma händer!

Det finns inget bättre än att ge sig ut i naturen en klar kall vinterdag för att jaga, solen ger en varm glöd åt träden och växterna och för varje steg känner du hur snön knastrar behagligt under dina stövlar. Med kikaren i handen och geväret i beredskap spanar du över himlen eller fälten efter rörelser. Det finns inget godare än det. Men de kalla händerna och fötterna förstör ofta mycket av det roliga.

Uppvärmda jakthandskar HeatPerformance® – kr 1595,-

Uppvärmda jakthandskar

HeatPerformance® har lösningen: uppvärmda jakthandskar. Dessa handskar har ett unikt värmesystem som håller både fingrarna och handryggen varma med en knapptryckning. Handsken har tre inställningar, med en knapptryckning kan du justera värmen till omgivningstemperaturen och bli av med de kalla fingrarna när du jagar.

Egenskaper

Jakthandskarna från HeatPerformance® finns i en snygg modell med en attraktiv kamouflage-design så att du inte syns så mycket. De tål grov hantering tack vare användningen av högkvalitativa material: smidigt getläder i kombination med softshell. Konstruktionen i flera delar följer den ergonomiska formen på din hand, vilket ger en bekväm passform. Naturligtvis är handskarna vind- och vattentäta samt andningsbara.

Avtagbart pekfinger

Det finns inget mer irriterande än att behöva ta av sig handskarna för att använda vapnet under jakt. De här jakthandskarna har också ett avtagbart pekfinger som håller händerna varma även när du laddar om ditt vapen eller använder din smartphone. Nackdelen med detta är att pekfingret inte värms upp, men vi tar denna olägenhet för givet.

Batterier

Handskarna levereras med uppladdningsbara 7,4 V – 2600 mAh-batterier som ger upp till 8 timmars värme på den lägsta inställningen och 2,5 timmars värme på den högsta inställningen. Batterierna kan laddas samtidigt på den dubbla laddaren och är fullt laddade inom 4 timmar. Ta vid behov med dig en extra uppsättning batterier på din jaktresa. Dessutom är batteriet frostskyddat. Även vid de kallaste temperaturerna styr den värmesystemet.

Uppvärmda strumpor och kläder

För de jägare bland oss som regelbundet lider av kalla fötter har HeatPerformance® en fin kollektion av uppvärmda strumpor. Till exempel våra uppvärmda skidstrumpor, som passar perfekt i stövlarna och håller fötterna varma i mellan 3,5 och 10 timmar, beroende på omgivningstemperaturen och värmeinställningen.

Det slutar förresten inte med strumporna. HeatPerformance® är också rätt ställe att gå till när det gäller uppvärmda värmekläder, kroppsvärmare och jackor.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.