favoritstrumpor med värmefunktion

Det här är min favoritstrumpa med värmefunktion!

Jag talar helt och hållet för mig själv, men det här är en av de produkter som jag absolut inte kan leva utan. Jag överdriver inte, jag är så nöjd med dessa underbara strumpor att jag bara måste dela dem med dig. : )

Som kvalificerad kallblodig började jag leta efter uppvärmda kläder i slutet av 2020. Jag kunde inte sluta förvånas över allt som är möjligt nuförtiden! Den uppvärmda strumpan blev genast en favorit. Hur härligt kan det bli, aldrig mer kalla fötter!

verwarmde sokken

Nu är jag är jag innehavare av ett flertal exemplar (en hel hög testexemplar närmare bestämt). Vissa är toppen och andra är helt olämpliga, såvida du inte gillar obehag och vill satsa på den fula trenden. Hur som helst, det var kul att prova de flesta uppvärmda strumporna, men det som störde mig med alla strumpor var att de inte passade i mina vanliga skor. Och det vill man ju de flesta dagar på året. De var alla tjocka, för tjocka. Logiskt sett har värmestrumpor i första hand utvecklats för vintersportentusiaster och för arbete utomhus på vintern. Inte för en vanlig kvinna som går om kring med isbitar till tår i sina vanliga skor redan på hösten. Dessutom har jag ganska breda fötter, vilket inte heller underlättar.

Men det som ännu inte finns kan ju utvecklas. Och jag är sannerligen inte ensam om att vilja se snygg ut i ett par sneakers eller stövletter utan behöva proppa ner en tjock vintersportsocka i dem. Så varför inte själv försöka ta fram ett par tunna och snygga värmestrumpor. Så vi började undersöka, hitta tillverkare, testa olika material,värmeledarna måste vara så tunna och flexibla som möjligt och samtidigt avge kraftfull värme. Och efter många om och men kunde vi presentera den första tunna uppvärmda strumpan som passar i alla dina normala skor (inte dina pumps kanske)!

Tunna uppvärmda strumpor - HeatPerformance
Här är den, min stora stolthet:

Den supertunna strumpan med värmefunktion

Mjuka, starka, andningsbara med en underbar passform. Och viktigast av allt: de ger dig fantastiskt varma fötter på såväl höst som vår.

Jag vill också ha ett par!

Vi har inte bara valt de tunnaste möjliga värmeledarna, en skön strumpa ska också vara mjuk och andas. Brakvalitet är naturligtvis ett måste så att de håller formen och förblir snygga och sköna tvätt efter tvätt. Det har tagit sin tid men finally we did it!

Den sista utmaningen var batterierna, de behövs och måste placeras någonstans. Även om batteriet är så litet som det bara kan vara, vill jag helst inte ha det i skon. Vi hittade en lösning genom smarta förlängningskablar som kan beställas som tillval. Tråden går från din strumpa till fickan, och där sitter ditt batteri. Med ett par smala jeans är det jättebekvämt. Med stövlar kan batteriet sitta i strumpan, då det inte syns där. Så låg är strumpan.

förlängningskabel värmestrumpor

Praktiska förlängningssladdar

Med dessa fina förlängningssladdar kan du stoppa batteriet i fickan så att din strumpa förblir så tunn som möjligt. Den perfekta lösningen om du har låga skor eller smala jeans på dig.

Köp förlängningssladd

Kort sagt, det här är min favoritstrumpa i hela vår kollektion. Höst, vinter, vår, jag har alltid varma fötter. Supersköna. Jag hoppas att du kommer att bli lika nöjd som jag! Berätta gärna för oss, vi är alltid nyfikna på vad du tycker!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför