Vrouw in de sneeuw met verwarmde dameshandschoenen

Uppvärmda handskar för kvinnor: Vår topp 5

Från kategorin mormors visdom kommer du utan tvekan att stöta på den här: Den som vill ha det varmt måste klä sig bekvämt. När bekväm kan tolkas som osmickrande. Vilken kvinna väntar på det? Därför har vi tagit fram de här 5 bästa uppvärmningshandskarna för damer speciellt för dig.

  1. Uppvärmda damhandskar “NATURE”
  2. Uppvärmda underhandskar “THIN”
  3. Uppvärmda vantar ‘COMFORT’
  4. Uppvärmda handskar ‘ALLROUND’
  5. Uppvärmda skidhandskar “CLASSIC”
uppvärmda ridhandskar

1. Värmehandskar för kvinnor HeatPerformance® NATURE

De här trendiga handskarna kommer att bli din nästa favoritaccessoar. Kan inte annat. De håller dig inte bara varm, utan tar också hänsyn till ditt utseende. Det lyxiga, smidiga getlädret ger handsken en elegant look. Och hur underbart är det inte att du med en knapptryckning kan cykla, gå och springa i alla typer av väder med varma händer.

Det är en investering, men dessa kvalitetshandskar kommer att hålla i många år. De är vind- och vattentåliga och finns även i en vacker cognacfärg.

PRIS: KR1795,-

Köp uppvärmda damskor 'NATURE'

2. Uppvärmda underhandskar HeatPerformance® THIN

Är du helt beroende av dina egna handskar? Då är det bara att lägga till en separat värmare. Hur? Med ett par elektriska underhandskar! Dessa är tunna nog att bära under dina egna handskar, så länge de inte är för tajta.

Dessutom kan de också bäras som innerhandskar, perfekta för alla dina sysslor i och runt huset. Kan du sänka värmaren en grad?

PRIS: KR1695,-

Köp uppvärmda underhandskar "THIN"
handskar för inomhusbruk med värmefunktion
uppvärmda vantar

3. Uppvärmda vantar HeatPerformance® COMFORT

Vantar är kända för att hålla fingrarna varma bättre än handskar. Värmen från fingrarna förs vidare till varandra. Därför har vi tagit fram detta fina par vantar, utrustade med ett härligt mjukt sammets innerfoder. Du kommer att ha varma händer under de kommande 8 timmarna!

PRIS: KR1595,-

Köp uppvärmda vantar "komfort"

4. Uppvärmda handskar HeatPerformance® ALLROUND

Utanför är det tillräckligt mörkt för att bära handskar, men inte tillräckligt kallt för att ta av sig skidhandskarna. Lösningen? Dessa mellanhandskar. Ingen grov, skrymmande handske med din vackra skinnjacka, utan en snygg handske som ger samma värmeprestanda som en tjock skidhandske.

PRIS: KR1595,-

Köp uppvärmda handskar 'allround'
Uppvärmda cykelhandskar
Uppvärmda skidhandskar

5. Uppvärmda skidhandskar HeatPerformance® CLASSIC

Denna professionella skidhandske bör inte saknas på din nästa vintersportsemester. Den är gjord av vattentätt PU-läder för maximal isoleringsprestanda. Den justerbara stängningen vid handleden och manschetten håller kylan ute. Tryck på knappen och inom 30 sekunder kommer du känna hur värmen rinner genom dina handskar. Aldrig mer kallt i backen!  

Bonus: Det är också skönt och mjukt på insidan, en fest för fingrarna!  

PRIS: KR1695,-

köp uppvärmda vantar "classic"

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.