aldrig mer kalla fötter

Aldrig mer kalla fötter, var du än befinner dig

Har du alltid vilja åka till Lappland eller Alaska? Men vågar du inte eftersom du oroar dig för kalla fötter? Då kan du sluta oroa dig nu. Packa dina väskor, för vi ska åka norrut! Med våra HeatPerformance® inläggssulor med värmefunktion och strumpor med värmefunktion kan du vandra i kylan utan problem. Din uppmärksamhet går inte längre till dina kalla händer och fötter, utan till den vackra naturen omkring dig. 

 

De bästa inläggssulorna med värmefunktion

Våra HeatPerformance® PRO inläggssulor med värmefunktion är verkligen komfortabla. Batteriet är dolt i sulan, så du slipper sladdar från din sko. Du reglerar värmesystemet med fjärrkontrollen, som ger värme till hela 55 ºC med den högsta inställningen. 

Det stötdämpande EVA-materialet och den ergonomiska passformen säkerställer att denna sula är lika bekväm som ett vanligt hålfotsinlägg. Alaska, here we come!

Uppvärmda sulor
inläggssulor med värmefunktion
uppvärmda strumpor
Strumpor med värmefunktion

 

Bekanta dig met detta kraftpaket

Denna uppvärmda strumpa överträffar alla prestanda. Tack vare det inbyggda smarta värmesystemet och de isolerande och fukttransporterande materialegenskaperna kan du gå genom glaciärer, is och snö med varma fötter.

Tryck på knappen och inom 30 sekunder kommer du att känna en behaglig värme om tårna och fram på foten. Tack vare det 7,4 V – 2600 mAh kraftfulla batteriet ka du njuta av 65 °C med den högsta inställningen. Överväg att köpa en extra uppsättning batterier för varma fötter hela dagen!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.