Vinter rea

Vinterrean på våra handskar har börjat igen. Och det innebär 20 % rabatt alla uppvärmda handskar . I kassan använder du rabattkoden SALE2024, rabatten kommer då att räknas av automatiskt.

Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Tips för kalla händer

Cirka 10 % av befolkningen har oturen att drabbas av kalla händer och fötter extremt snabbt. Så fort kvicksilvret sjunker under 17 grader får de lila fingrar och blå tår. Har du också drabbats av detta? Då är chansen stor att du har Raynauds fenomen.

Det finns också en stor grupp människor som – oavsett vilken sjukdom de lider av – helt enkelt lätt får kalla händer. En stor schweizisk studie visade att kvinnor i synnerhet lider mycket av denna sjukdom, över 30%.

Oavsett orsaken är kalla händer en irriterande åkomma. Några snabba tips för att få varma händer är att dricka mycket vatten per dag, röra på sig, tänka på kosten och sova tillräckligt. Och dessutom… är uppvärmda handskar den ultimata lösningen för alla som lider av kyla. Vill du veta mer om orsakerna till kalla händer, varför det är så att kvinnor drabbas snabbare av denna åkomma och vilka lösningar, vitaminer och livsstilar som fungerar bäst? Kolla sedan in vår informationssida Kalla händer för alla tips.

Vad ska du använda dina uppvärmda handskar till?

  • För i huset, för under långa perioder av stillasittande förvandlas dina händer snabbt till isklumpar?
  • För varma händer under vintersportlovet?
  • För cykling när det är kallt. Och särskilt när det regnar, då fukt och vind kyler händerna ännu snabbare.
  • För vandring, hundpromenader eller en lång promenad i skogen.
  • För långa resor i bilen. Om du sitter stilla länge kan dina händer kylas ner snabbt.
  • För när du cyklar, cyklar på din scooter eller på din elcykel där du får extra vind.
  • Eller kanske känner du någon som ofta lider av kalla händer? Vinterns rea är rätt tillfälle att unna någon en underbar present.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför