De bästa uppvärmda skidhandskarna? Det är de här!

Blå himmel, nypreparerade backar och solsken i ansiktet. Härligt, en sådan vintersportdag, jag ser redan fram emot den! Glöm inte att även inkludera de kallare dagarna i dina utsikter? Dagarna då molnen stannar envist kvar över berget. Stunderna när du sitter i din gondol och den skärande vinden får dig att längta efter en mysig öppen spis att värma dig vid. Om du tar med dessa dagar i din planering – och förbereder dig väl inför dem – kommer du garanterat att få en underbar vintersportsemester i år.

Det är här som uppvärmda handskar kommer in i bilden. Packa ner ett par fina skor i resväskan och du är garanterat varm i händerna. Vi får regelbundet frågan om vilka skidhandskar som är bäst. Svaret är olika för alla; varje handske har sina egna egenskaper och funktioner. Vilka är skillnaderna och vilka är likheterna? Vi förklarar det för dig här:

Våra uppvärmda skidhandskar

Vi har utvecklat tre typer av skidhandskar, som skiljer sig åt i de material som används och i tillverkningen. Skillnaden ligger inte i värmesystemet, som är lika kraftfullt i alla tre handskar och fungerar på samma sätt:

  • Handskarna har 3 värmeinställningar. Använd den högsta värmeinställningen för att värma upp händerna när de är kalla. Efter 5-10 minuter har du riktigt varma händer och det är dags att gå över till den mellersta eller lägsta värmen. För varma händer är inte heller trevligt, och på det här sättet kan du njuta av behagligt varma fingrar i precis den temperatur du vill ha.
  • Handskarna har 2600 mAh – 7,4 Volt-batterier, de tunnaste i sitt slag. Beroende på omgivningstemperaturen och vilket läge du använder räcker batterierna mellan 2 och 9 timmar. På 4 timmar är de fullt laddade igen med den medföljande dubbla laddaren.
  • Alla handskar har en Gauntlett Cuff Design. Det innebär att manschetten går över handleden och en bit av underarmen. Manschettens ände kan stängas med en dragsko på CLASSIC- och PRO-modellerna och med en dragkedja på TITAN-modellen. På så sätt hålls kyla och fukt optimalt utanför och värme inuti.

Skillnaderna mellan de tre typerna? Design, konfektion och materialblandning. Du kan läsa hur det fungerar nedan.

Uppvärmda skidhandskar

HeatPerformance® CLASSIC-handskar

CLASSIC-handskarna är det perfekta valet för alla dina skidsemestrar. Materialblandningen av 30 % nylon, 60 % polyester och 10 % PU-läder gör att handskarna är vind- och vattentäta.

Den tidlösa modellen passar både kvinnor och män och finns även som uppvärmda vantar.

De här handskarna har ett förmånligt inköpspris och passar utmärkt för den vanliga vintersportlovet.

 

Uppvärmda skidhandskar 1

HeatPerformance® PRO handskar

Skickliga vintersportare som åker på intensiva skidresor gör ett bra val med våra PRO-handskar.

Dessa professionella skidhandskar är tillverkade av läder i kombination med softshell. Lädret och de reflekterande sömmarna ger en cool look.

Det mjuka fleecefodret på insidan och den flerstyckiga konfektionen gör att de här handskarna känns bra och bekväma.

De är vind- och vattentäta och har utmärkt isolering.

Uppvärmda handskar läder

HeatPerformance® TITAN handskar

Vill du ha handskar med ett robust utseende som håller i många år? Då är våra TITAN handskar det bästa valet för dig.

Den är tillverkad i 100 % smidigt och slitstarkt getskinnsläder för ett lyxigt utseende och ett vind- och vattentätt skal.

Handskarnas insida känns mjuk tack vare tricot fleecefodret. Handskarna passar perfekt på din underarm tack vare dragkedjan på sidan.

Visste du att…?

…hittar du recensioner från andra kunder på alla skidhandskar. På så sätt kan du bättre bedöma om handsken passar dig.

…om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev får du en rabatt på 5 euro?

…Våra THIN– och INDOOR-handskar är också lämpliga att bära under dina egna favoritskidhandskar?

Förhoppningsvis har du nu fått svar på frågan om vilka som är de bästa uppvärmda skidhandskarna att välja. Har du fortfarande frågor trots ovanstående information? Ställ dem gärna, vi hjälper dig gärna att göra rätt val!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför