Förbättrade cykelhandskar; Så här tar vi hänsyn till din feedback!

På HeatPerformance® är vi noga med våra kunders feedback och förbättrar ständigt vår service och våra produkter. Vi vill därför tacka alla våra kunder för att de är villiga att lämna en kundrecension. På så sätt vet vi vad vi kan göra för att ge dig inte bara den bästa servicen utan också den bästa kvaliteten.

Vilken kvalitetsförbättring genomförde vi senast? Förbättrar våra uppvärmda cykelhandskar. De var redan bra, men tack vare era kommentarer är de nu mycket bra. Jag slår vad om att du aldrig sätter dig på cykeln på kalla dagar utan dessa toppers?

Hur har vi förbättrat våra cykelhandskar?

Så snart cykelhandskar lades till i vårt sortiment blev de omedelbart en av våra mest sålda produkter. Det är inte förvånande att lika många människor cyklar varje vecka, om inte varje dag. Till jobbet eller som en avkopplande fritidssysselsättning, på en elcykel, vanlig cykel, landsvägscykel eller mountainbike.

Under de dagar då det är lite kallare gör uppvärmda handskar cykelturen mycket bekvämare. Därför såldes de första handskarna ut mycket snabbt. Med kommentaren“när det blåser riktigt hårt känner jag lite vind i min handske” gjorde vi något omedelbart.

HeatPerformance® ALLROUND cykelhandskar med värmefunktion

kr1.795,00

Cykla på hösten, på vintern, njut av våren utan kalla händer? Då vill du inte ha några klumpiga vantar på dig. Därför har vi tagit fram dessa mångsidiga, flexibla handskar med mycket grepp och tunt batteri. Tryck på knappen och inom 30 sekunder känner du värmen sprida sig runt fingrar och hand, upp till 65 ºC med den högsta inställningen.

  • Tillverkade i en blandning av TPU och neopren; skyddar optimalt mot kyla, vind och fukt.
  • Om du fortfarande vill använda dem i riktigt kallt väder så har du dem under dina vanliga vinterhandskar.
  • Också mycket praktiskt: ​​toppen av tummen och pekfingret har ett ledande pekskärmstyg, så du kan enkelt använda din telefon med handskarna på!

Har du några tvivel? Lägg till i jämförelse

Artikelnr: HSHP-INDOOR Kategori: Etiketter: , , ,
Läs mer

De första förbättringarna

De andra tillverkningshandskarna var utrustade med ett extra membran och ett isolerande lager i fodret. Naturligtvis såg vi till att handskarna var tillräckligt tunna och flexibla. Ju tjockare handskar, desto mer begränsar de din rörelseförmåga. Och ju mindre känsla och kontroll du har över ratten, desto mindre är den.

Så våra cykelhandskar blev mycket varmare men var fortfarande inte helt perfekta. Då och då fick vi kommentarer om att greppet inte var tillräckligt fast. Under en rask mountainbike-tur i regnigt väder är det viktigt att hålla ett bra grepp om styret.

Den andra förbättringen är ringar

Vi testade olika greppskikt i våta förhållanden och valde sedan ut det aktuella greppskiktet. Tillverkad av silikon och med en honungskaksstruktur för optimalt grepp och kontroll på styret.

Nu kan vi stolt rapportera att våra uppvärmda cykelhandskar är perfekta. När det gäller värme, vind- och vattentålighet, flexibilitet och kvalitet får våra handskar höga betyg.

Vill du veta mer om de tekniska aspekterna av våra cykelhandskar? Du kan läsa allt om det i vår blogg “Kalla händer på cykeln – hur man blir av med dem“!

Naturligtvis är vi alltid öppna för förbättringar. Vill du dela med dig av dina synpunkter till oss? Låt oss veta!

 

HeatPerformance®
2815 recensioner
independently verified
Store rating 4.68 / 5
Product rating 4.48 / 5

Vi är stolta över din feedback, tack!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför