Kalla händer på cykeln? Så här blir du av med den! (Ja, med uppvärmda cykelhandskar;))

Hösten är snart här, dagarna blir kortare och kallare. Som en kylig person måste man alltid vänja sig vid det. Du är den första som sätter dig på cykeln i långbyxor, tjock kappa och handskar, medan andra fortfarande går ut i t-shirt. Och ja, det finns de dagar då inte ens en vanlig handske räcker för att hålla fingrarna varma under en cykeltur.

Vill du njuta lika mycket av dina cykelturer i höst som du gjorde i somras? Prova då uppvärmda cykelhandskar i år. Aldrig hört talas om det? Vi förklarar alla detaljer så att du vet vad du ger dig in på innan du köper.

Lär känna våra uppvärmda cykelhandskar:

Heta rabattåtgärder

Var förberedd för de kalla dagarna och köp våra cykelhandskar tillfälligt till ett extra lågt pris. Fram till den 6 september får du 10 % rabatt på våra uppvärmda cykelhandskar ALLROUND.

kod: allround

Upplever du det själv?

Vill du uppleva komforten av underbart varma händer på din cykel? Ta då en titt på våra “All-round uppvärmda cykelhandskar”. Du är förmodligen som vi och innan du går ut kontrollerar du inte bara att du har din telefon och dina nycklar med dig, utan framför allt att du har de här underbart uppvärmda handskarna i väskan (eller tar på dig dem;).

Vill du också vara redo för nästa höst? Den här veckan kan du köpa våra uppvärmda cykelhandskar med 10 % rabatt. Använd rabattkoden “ALLROUND”.

Ha kul med cykling!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.