uppvärmda arbetshandskar vinter

Uppvärmda arbetshandskar: vinterlivets hack för alla sysslor utomhus

Varje jobb blir lättare om du klär dig för det. Och med det menar vi särskilt praktiskt klädda. Kläder som rör sig smidigt under alla aktiviteter, andas och är varma. Det gäller även dina händer. När kalla händerna och resten av kroppen blir känns det snart obekvämt.

Kylan i fingrarna gör att de slutar röra sig smidigt, och finmotoriken – som du behöver för att använda en apparat, måla takbjälklaget eller arbeta i trädgården – försämras mycket. Dessutom är det naturligtvis trevligare att arbeta med varma händer. Att röja snö från trädgårdsgången eller att arbeta i en kall hall går mycket bättre med… uppvärmda arbetshandskar.

Vi presenterar stolt vårt senaste tillskott: uppvärmda arbetshandskar HeatPerformance® WORK

Om du lätt får kalla händer är uppvärmda handskar ett av de knep du inte kan leva utan. Detta är också anledningen till att vi har specialiserat oss på uppvärmda handskar. Och att vi ständigt arbetar för att förbättra vårt sortiment så att du kan hitta en lämplig handske för varje situation och aktivitet.

Våra senaste favoritnykomlingar är vårauppvärmda arbetshandskar. För allt grovt byggnads-, hantverks- och trädgårdsarbete på vintern erbjuder vanliga arbetshandskar eller vanliga vinterhandskar som skidhandskar inte tillräckligt skydd när det gäller säkerhet, kyla och komfort.

Med dessa punkter i åtanke har vi utvecklat våra nya vinterarbetshandskar. Du vill inte oroa dig för kyla och säkerhet, så det har vi redan gjort åt dig. Vi har uppmärksammat varje detalj, så inga kompromisser har gjorts när det gäller kvalitet, komfort och hållbarhet.

Premiumläder

För våra arbetshandskar letade vi efter ett förstklassigt getskinnsläder. Getskinn är känt för att vara slitstarkt och smidigt, väl skyddat mot kyla, värme (vid svetsning), nötningar och skärsår.

På insidan är handsken försedd med extra läderskydd i handflatan för längre livslängd vid de vanligaste slitpunkterna.

Vattentät

Om det snöar eller regnar kan du fortsätta arbeta som vanligt. Det vattentäta, andningsbara membranet ser till att fukt inte kan tränga in utan transporteras bort.

Dessutom håller hjt starka elastiska snöre i slutet av manschetten fukten borta.

Genialt värmesystem

Värmesystemet består av tunna kolguider som monteras på insidan av handen och runt alla fingrar. Dessa värmeledare styrs av ett genialt chip och ett kraftfullt, uppladdningsbart 7,4 V, 2600 mAh litiumbatteri.

Resultatet är en lugnande värme som låter dina händer slappna av även under de mest extrema förhållanden.

Lätt att använda

Det är mycket enkelt att använda dessa arbetshandskar. Det finns bara en kontrollknapp på manschetten. Om du håller ned den i några sekunder, slår handsken omedelbart på den högsta inställningen.

Har du kalla händer? Låt sedan handsken ligga kvar i detta högsta läge i 5-10 minuter tills händerna är behagligt uppvärmda. Växla sedan till den mellersta och lägsta inställningen för att hålla händerna varma.

Andra funktioner

De här ergonomiskt formade handskarna är kromfria, har förstärkta sömmar och ett speciellt tyg för pekskärmar vid tummen och pekfingret. Dessutom känns de här termiska arbetshandskarna underbart bekväma tack vare det mjuka tricot fleecefodret.

Två 7,4 V – 2600 mAh litiumbatterier ingår i handskarna. Dessa ger 2,5 timmar till 7,5 timmars värme (beroende på värmeinställning och omgivningstemperatur).Naturligtvis får du en laddare med din beställning.Denna dubbla laddare kan ladda båda batterierna samtidigt på bara 4 timmar.

verwarmde werkhandschoenen bouw

I många verksamheter

Dessa handskar kan användas i många situationer.

Exempel på detta är körning av maskiner, lagerarbete, arbete i kylrum, på flygplatser, transportarbete, landskapsarbete, byggnadsarbete och anläggningsarbete.

Både för dina privata sysslor i hemmet och för alla utomhusjobb när du är på jobbet.

Vill du utföra dina utomhusjobb med varma händer även i vinter? Beställ vårt kraftpaket här: uppvärmda arbetshandskar HeatPerformance® WORK. Fortsätt med vintern!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför