uppvärmda handskar igång

Kalla ben? Våra nya uppvärmda byxor är i…

Njutning utomhus året runt? När du springer, vandrar eller åker skidor? Det är inte för alla. Vissa människor klarar av alla typer av väder och verkar ha ett inbyggt centralvärmesystem. Är det inte fallet med dig? Och lider du ofta av kalla överben? Då får du snart träffa våra nya uppvärmda byxor:

HeatPerformance® ADVANCE byxa med värmefunktion

byxa med värmefunktion

Särskilt för personer som lätt drabbas av kalla överben är dessa uppvärmda leggings ett måste. De bekväma värmezonerna på låren värms upp inom 5 minuter. För att undvika att det blir för varmt, välj den mellersta eller lägsta värmeinställningen efter 5 minuter. Det är också väldigt trevligt: även rumpan blir underbart varm. 

Kläder med värmefunktion

Med uppvärmda kläder kan du tänka på jackor, kroppsvärmare, västar och underkläder. Var du än befinner dig, vad du än gör, med en knapptryckning ger detta din kropp extra härlig värme. Perfekt för personer som lätt fryser, men också för personer med reumatism eller Raynauds sjukdom.

Den mest populära produkten från listan ovan – åtminstone på HeatPerformance® – är våra uppvärmda underkläder. Det är inte förvånande, eftersom du kan fortsätta att bära dina egna kläder över den. Och ett enkelt tryck på en knapp stöder omedelbart kroppens kärntemperatur. Hela dagen håller du dig behagligt varm, både inomhus och utomhus.

Vårt underklädespaket består av en långärmad t-shirt och långa byxor/leggings. I fallet med t-shirten löper värmezonerna över hela övre delen av ryggen och nedre delen av ryggen. För byxorna är värmezonerna vid knäna och buken.  Vi får mycket positiv feedback om våra byxor, inklusive frågor om det är möjligt att hålla överbenen varma. Vi började naturligtvis tänka på det.

Detta resulterade i våra nya uppvärmda byxor HeatPerformance® ADVANCE.  Med värmezoner på låren och en värmezon i höjd med nedre delen av ryggen/den övre delen av skinkorna. Det rekommenderas därför inte att bära dessa byxor i kombination med en undertröja, eftersom dubbel värme på nedre delen av ryggen inte är särskilt behagligt. Vi är mycket spända på att se hur ni kommer att reagera. Vem vet, vi kanske lägger till ytterligare en ny modell som är mycket efterfrågad nästa säsong.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför