uppvärmda motorcykelhandskar med knogskydd

Uppvärmda handskar för motorcyklar och skotrar – vilka ska du välja?

Även om dagarna börjar bli svalare igen vill du förstås fortsätta att hoppa på cykeln eller skotern. Och helst hålla sig lite varm också. Händerna är den första delen av kroppen som blir kall när du cyklar eller åker skoter.

Under riktigt kalla dagar ger vanliga handskar inte alltid tillräckligt med värme. Har du funderat på uppvärmda handskar för de kalla dagarna?

Uppvärmda motorcykelhandskar: HeatPerformance® MAXIMUM

Vi har utvecklat de uppvärmda motorcykelhandskarna MAXIMUM speciellt för alla de turer som sker under kalla och våta dagar. De här robusta handskarna ger behaglig värme i alla fingrar och på handryggen. Tack vare karbonskydd för knogarna och hållbart, robust getskinnsläder är dina händer också väl skyddade.

uppvärmda handskar motorcykel - detalj

Ergonomisk passform

 

Handskarna har en ergonomisk passform och trots de fasta isoleringslagren ger de dig gott om utrymme att röra dig vid fingrarna. På så sätt har du alltid ett tillräckligt grepp om ratten.

 

Tummen och pekfingret är försedda med ett tyg för pekskärm.

uppvärmda motorcykelhandskar - skydd för knogarna

Säkerhet

 

Det robusta knäskyddet i karbon säkerställer att dina händer är optimalt skyddade i händelse av ett fall.

 

En reflekterande remsa på baksidan av handen ger extra säkerhet. Varje handske har 2 justerbara kardborreband, så att handskarna passar optimalt runt alla handleder.

uppvärmda motorcykelhandskar

Genialt värmesystem

 

De kraftfulla 7,4 V – 2600 mAh-batterierna laddas på 4 timmar och ger dig upp till 8 timmars varma händer. De geniala kolvärmeledarna löper längs handryggen och över varje finger.

 

Använd den högsta inställningen för att värma upp handskarna och den lägsta inställningen för att hålla dig varm. Är det verkligen kallt ute? Byt sedan till mittpositionen.

Uppvärmda skoterhandskar, välj mellan PRO och TITAN

På en skoter sitter du stilla och det är just det som är fatalt för att värma kroppen. Att trampa på en cykel stimulerar blodflödet och gör att värmen kan tränga in i kroppens yttersta delar, t.ex. fingrarna.

Din skoter kan ta dig bekvämt från A till B, men tyvärr håller den dig inte behagligt varm. För att hålla händerna varma har du förmodligen redan provat flera olika typer av handskar. Men har du tänkt på uppvärmda handskar?

Uppvärmda handskar är idealiska för att värma upp kalla händer och hålla dem varma mycket snabbt. Och det är särskilt praktiskt när du åker skoter. Vi har utvecklat speciella skoterhandskar som inte bara håller händerna varma utan också är vind- och vattentäta och dessutom väldigt snygga. För ögat vill naturligtvis också ha något. 

-20%
kr1.676,00

Möt våra uppvärmda skoterhandskar TITAN och PRO. TITAN-modellen har getskinnsskinn, vilket ger hållbara handskar som håller kylan ute på bästa möjliga sätt. Dessa handskar håller dina händer varma i upp till 9 timmar. Om du faller är dina händer optimalt skyddade tack vare det robusta lädret. Det finns en fingertopp med pekskärm vid tummen och pekfingret.

PRO-modellen ger 8 timmars varma händer. Den här modellen har softshell i kombination med läder. vilket minskar värmehållningen något. Men när det gäller värme är den här handsken mer än utmärkt. 

Båda modellerna har en extra lång manschett så att handskarna kan bäras över jackans ärm. Båda modellerna är justerbara vid handleden så att vind och kyla inte har någon chans att ta sig in.

Båda modellerna levereras med laddare, tydliga bruksanvisningar, en lyxig förvaringslåda och 12 månaders garanti.

uppvärmda handskar scooter - HeatPerformance

Genialt värmesystem

 

Flexibla värmeledare av kol är monterade på toppen av varje finger och på handryggen. Med det integrerade reglaget kan du enkelt välja önskad värmemängd.

 

Du kan välja mellan tre värmeinställningar. Välj den högsta inställningen för att värma upp händerna snabbt och växla sedan till den lägsta inställningen. 

 

Våra handskar håller dina händer varma i 8-9 timmar.

uppvärmda handskar vattentät

Vattentät

 

Oroa dig inte för en regnskur, våra uppvärmda skoterhandskar är vattentäta. Dina händer förblir bekvämt torra under alla förhållanden.

 

Dessutom är PRO- och TITAN-modellerna också vindtäta. Båda modellerna har en extra lång manschett och en tight passform vid handleden, vilket håller ute kyla och vind på bästa möjliga sätt.

 

En reflekterande remsa på baksidan av handen ger extra säkerhet. Varje handske har 2 justerbara kardborreband, så att handskarna passar optimalt runt alla handleder.

Levereras komplett

 

Våra handskar levereras i en lyxig, robust förvaringslåda. På så sätt kan du förvara dina elektriska handskar säkert och torrt till nästa säsong.

 

Förvaringsväskan med dragsko kan användas för att förvara dina handskar när du är på språng.

 

Den dubbla laddaren laddar de två 7,4V – 2600 mAh jonlithium samtidigt. 

 

De tydliga instruktionerna garanterar att du snabbt kan komma igång med dina uppvärmda handskar.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Jämför
HeatPerformance.se använder sig av cookies för statistik och för att ge dig den bästa upplevelsen.